sábado, 22 de diciembre de 2007

BRUMA

Copia de Ita_041107_0139

16 comentarios:

Gloria Álvarez dijo...

Eiii, aquesta és el d'aquell dia?... les pedre me sonen. Quins colors del cel més macos... i aquest aigua que no se com feu... bé sí, amb temps, ja. Xula.

El que no sé si és que tinc molta son però la veig un poc torta ;p

Petonets.

Anónimo dijo...

Oh, Ita, aquesta la trob genial. Aquesta diagonal és molt xula. I el detall brillant de ses roques en primer pla també m'agrada molt. Molt bona composició.
(Per cert, em pens que tens el sensor brut, :-()

Anónimo dijo...

Como que 0 comentarios. Yo dejé unooo... Bueno pues repito aunque ya no recuerdo lo que dije, jeje. Que es aquel día en el far no?. Ses pedres em sonen. I quin rosa tant xulo...

Petons, estic treballant però soleta paso l'estona.

Anónimo dijo...

He abierto la foto y me ha puesto la mesa perdida de agua. Se me cae el agua por la derecha!!!!!.
Bien los tonos, encuadre diferente y que sorprende, el tono de las piedras genial por el brillo del agua que le da tono metálico (y me encanta). Un poco más de expo y la bruma hubiese sido genial pero como supongo que ha sido ha pulso está fabulosa.

Un pero:
Tienes el sensor bastante guarrete y se ven todos los topitos (sobre todo en el cielo). Se suelen marcar mucho cuando aplicas niveles por zonas en los cielos.

Besos navideños

Anónimo dijo...

Quina gràcia....t'obliga a girar el coll per veure-la bé! Molt bona.
Molt bones festes per a tu i tota la família i que comenceu bé l'any.
Diana, Isma i Abril

Anónimo dijo...

me encanta, enhorabuena.
dios mio, cuanto por aprender.

Felices fiestas

David dijo...

Felices fiestas Ita.
Besos.
Buena "LUZ".

Carol López dijo...

Preciosa sa foto Ita. Cada dia vas a mes. Esper que hagis pasat un bon Nadal i que es proxi any sigui encara millor que aquet.
Una abraçada.

fotosbrujas dijo...

Es muy dificil "pillar" adecuadamente la bruma, pareces haberlo logrado, saludos brujos

Me gusta el encuadre

ITA dijo...

Garacias por vuestros comentarios, no han aparecido hasta hoy porque no sabía como funcionaba esto Besos a todos y feliz año

Esteve Gallardo dijo...

HOLA GUAPISIMA, EN PRIMER JOC BONES FESTES Y DESPUES..........
NO SE COM TE U MONTES ITA, SEMPRE ME AGRADAN SES TEVES IMATGES. UN DIA TENIM QUE FE UN SAFARI FOTOGRAFIC.. JJEJEEJE BON ANY NOU

Luis F. dijo...

Felices Fiestas Ita. Un fuerte abrazo.

Miguel Angel López dijo...

Que chula. Es verdad que tienes el sensor un pelín sucio...je, je

Te deseo lo mejor para el año que pronto comienza, para ti y los tuyos.

Jordi dijo...

Ens veiem l'any que ve...... M'agradaria preparar en aquests dies, un arbre de Nadal molt especial i penjar, en lloc de regals, els noms de tots els meus amics. Els de prop i els de més lluny. Els de sempre i els quals tinc ara. Els quals veig cada dia, i els quals trobo de quan en quan. Aquells als quals sempre recordo i als quals sovint descuido. Als constants i als inconstants. Als de les hores alegres i als de les hores difícils. Als quals sense voler vaig ferir, i als quals sense voler em van ferir. Aquells a qui conec profundament, i aquells a qui solament conec pel seu aparença. Als quals enduen d'alguna cosa i als quals els dec molt. Als amics humils i als amics importants. Per això els nomeno a tots, a tots els amics que han passat per la meva vida. Als quals rebreu aquest missatge i als quals no ho rebran. Un arbre d'arrels força profundes, perquè els vostres noms no es puguin arrencar mai. Un arbre que, al florir l'any que ve, ens porti il·lusió, salut, amor i pau. Tant de bo que per aquetes Festes, ens puguem retrobar compartint els millors desitjos d'esperança.
Feliç 2008

JOAN GONZÁLEZ_MIRATGES dijo...

Hola Ita.....es bona, l'aigua sedosa....

Bon 2008 i a siguir fent fotos...

salut
joan

Al dijo...

Buena fotografía Ita, muy bién!!!

Datos personales

PHOTOBLOGGERS DE MENORCA

ILLENC

illencs.com