domingo, 10 de junio de 2007

Al final penso que ho he aconseguit, gracies, a na Gloria, n’Angel, en Fran, en Pedro i en Joan per s’ajuda rebuda aquets dies, sou un solets es Bloggeros de Mediteart. També gracies pel vostres comentaris i per aguantar els canvis que vaig fent. Hi ha dues fotos que están repetidas, però a una , hi ha un comentari molt emotiu per jo, i no el vull perdre.

4 comentarios:

Gloria Álvarez dijo...

De res dona... per això estem. Tots al principi hem tingut molts dubtes i hem hagut de preguntar.

Realment han canviat. T'he llegit al foro sobre el Picasa, a mi em va molt be, en principi faig que llums i ombres les detecti automaticament i si no m'agrada ja vaig fent a ma. Lo que no m'agrada en allò de "a veure si tinc sort" o algo així perquè sí que canvia els colors, i les meves fotos les tira a verds, suposo que esgons la càmara. Jo es que amb el photoshop de moment no m'hi entenc, només he après a treure'm arrugues de la cara, jeje... el millor que el botox..

Vinga, endavant... ah i jo de experta res de res, com tu, d'anar per casa. Amb la meva compacta a tot arreu, això si, per si de cas.

Petons.

Glòria

Pescador dijo...

Preciosas tus fotos.....Me agradó tu blog.

Carol López dijo...

Hola Ita, enhorabona, les fotos les he trobat molt xules, m'agradat el teu punt de vista, segueix posant fotos que ja tenim ganes de veuren mes :D

Fran González dijo...

No creo que hayas preguntado tanto como yo! jeje... de hecho, hay días que no paro de preguntar porque me salen también muchas dudas. Sobretodo con html!!! jeje!
Saludos!

Datos personales

PHOTOBLOGGERS DE MENORCA

ILLENC

illencs.com